nav-left cat-right
cat-right

Winkelen in Barcelona

In Barcelona is het erg goed vertoeven op winkelgebied. Het bekendste gedeelte waar je kunt winkelen, loopt vanaf de port Vell, langs de Ramblas naar de Avinguda Diagonal. In de Barri Gothic vind je vele winkeltjes die zich voornamelijk specialiseren in slechts één product.Ook het kopen van souveniertjes kun je hier beter doen dan op de Ramblas, waar je veel catalaanse spulletjes vind, maar deze zijn meestal namaak.

Op de Passeig de Gracia vind je de internationale winkels terug. Dit is verder de duurste straat van Barcelona waar je een aantal gebouwen van Gaudí terug. (Casa Batló & Casa Milá. Tevens vind je hier een aantal flagship stores van onder andere Cartier en Louis Vuitton. Je vind deze winkelstraat aan de Plaça Catalunya en loopt in noordwestelijke richting.

El Corte Inglés is een begrip in Barcelona en is een megagroot warenhuis waar je de meest uiteenlopende producten kunt kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of El Corte Inglés heeft het. Dit warenhuis is een zeker een bezoekje waard en is te vinden aan het Plaça Catalunya.